Perfekt dag!!!

Var bara att skriva av mig lite efter denna dagen. Dagen börjar med att jag kommer till jobb på posten. Ska köra en morgonrunda denna veckan. Kommer ut på den cirka 20 minuter senare än vanligt. Det är massa snö och is, så det är halt, man kommer knappt nära lådorna så man får hoppa av, så kommer in väldigt sent efter rundan. Sen mat å sen ut på min andra runda. Precis som innan så är det halt och snöigt så jag fastnar flera gånger med moppen. Trots att jag är sen och det är svårt att köra är jag ändå väldigt positiv. Helt plötsligt märker jag att jag tappat mobilen i snön någonstans, då blev jag så himla sur och kände att nu kommer någon hitta den bla bla. Får köra och leta efter en timmes "ångest" och hittar den till slut. Är ännu mer sen nu. Sen tar moppens batteri slut p.g.a. all energi som gott åt när jag fastnat och jag får vänta på en ny moppe. Hela dan kändes helt upp och ner och fick köra tillbaka efter halva rundan för dagen var slut, vilket innebär ännu mer post imorrn.
 
Om man bortser från dippen i humöret när jag upptäckte att mobilen var borta, så får jag ändå säga att jag hade ett extremt posivivt humör utifrån förutsättningarna och det kändes som att skit samma, det är väl bara att köra tillbaka och köra ut resten av posten imorgon också. Man måste tappa kontrollen ibland. Detta har ju inget med träning att göra, men det har med mindset att göra. Hur man ser på problemen. Jag tänkte hela rundan bara skönt med snö och sol istället för regn, gött att ha jobb, jag har tak över huvudet och mat på bordet, jag är frisk och mitt hjärta fungerar, jag slipper krig,  jag har fantastiska människor i min omgivning som gör mig glad etc. - dvs. positiva tankar. Även om det kändes tungt så var det bara att tänka att detta är egentligen inget problem, det är bara att köra ut posten imorgon istället.
 
Problem finns bara om du skapar de i ditt huvud! Alla skapar vi olika problem i våra huvuden innan dem har hänt.
 
Det är en inställning som jag börjat få in i mitt huvud den senaste tiden. Fokusera på det som verkligen betyder något, så märker du att det inte är så stora problem egentligen när allt kommer omkring.
 
"Varje negativ händelse har en positiv motpol"
 
Nu skrev jag för mycket som vanligt... signing out...