Ny kunskap


Har kommit över lite intressant fakta den senaste tiden om träning för att optimera hypertrofin. Jag älskar känslan när man läser något och man tolkar informationen på ett sätt i stil med "aha, då måste det vara såhär...?" utan att det står rakt ut i texten och sen när man hittar en ny källa står det exakt så som man reflekterade. Det visar ju på att man ser sambanden mellan saker och ting och kan använda sig av informationen för att forma sin kost och träning.
 
När jag läser mycket och inte har möjlighet att sätta mig ner och tänka igenom allt så kommer jag på många nya idéer med övningar som är bra i olika syfte. Det gäller dock att hela tiden tänka på vad som är fokus och sätta sig ner i lugn och ro för att skriva ner saker så man får en större överblick över allt. Just nu är fokus på att optimera ämnesomsättning och förbättra bröst, vilket gör att det bästa sättet att använda den nya kunskapen är primärt på bröstträningen och inte tänka att jag ska ändra om allt huller om buller.
 
När jag har haft mina skolinlämningar någon vecka in på januari och inte är hemma och därmed har mer tid så får jag sätta mig ner och reflektera över den nya informationen och hur den kan appliceras på mitt träningsupplägg just nu för att få jämna resultat, med lite snabbare resultat på bröst. Blir alltså inga stora förändringar, en sak i taget!...