Känns som jag fyllt ut lite mer

 
 

I torsdags när jag tränade så var där en annan som jag tycker har fått väldigt bra resultat med träningen nu över sommaren och biffat upp sig när jag varit borta från Sportsclub. Det är alltid kul att få respons när man uppnått något, så jag sade: "Du har fått bra resultat" varpå jag fick svaret: "Ska du säga, du har ju fått jättebra resultat".

Jag måste faktiskt säga att jag håller med att jag fått väldigt bra resultat den senaste tiden. Och då menar jag inte med deffandet, utan med att fylla ut kroppen inifrån och ut, bara nu under denna korta perioden över sommaren. Lade om min träning över sommaren och provade lite nytt, vilket verkar ha fått resultat Och om några veckor när tenta och allt är slut ska jag börja ett nytt träningsupplägg som jag tror kommer ge ännu bättre resultat. Jag känner att jag med denna dieten och förändringen av träningen och allt plugg inför tentan har växt väldigt mycket mentalt och börjat fundera mer på hur jag ska lägga upp träningen för att få bättre resultat och hur jag ska påverka olika variabler för att få bättre resultat. Jag har växt på insidan så att säga. Eftersom jag fått bra resultat nu över sommaren och tror att mitt nya träningsupplägg kommer ge ännu bättre resultat (om jag får rätt på allt) så har jag stora förväntningar på framtiden när det gäller träning.
 
Jag gillar inte när folk säger vad jag kan och inte kan göra. Som när jag under den senaste tiden sa att jag hade köpt den lite större hoodien så att jag kan ha den längre och någon kommenterade "Du kan inte bli större!" med en negativ kommentar. Det tar alltid olika tid för olika personer att nå resultat med saker vad det än är. Vissa har talang, vissa kämpar bra etc. Jag skulle vilja säga att jag gjort många fel med kost och träning under åren (dock har jag ju inte varit så seriös alltid som jag är nu) och inte varit någon direkt talang som fått snabba resultat, men jag har alltid fortsatt träna även om det tagit tid. Nu när jag börjat lära mig mer och tagit det mer seriöst det senaste halvåret så får jag också bättre resultat bara på väldigt kort tid. 
 
Dessa 6 månaderna är bara början! Låt ingen säga vad du kan eller inte kan göra!
 
Jag kan!!! Kan du?...