Myprotein.com

Har tröttnat på att köpa HMB i pulverform då det är svårt att väga. Saknar även att kunna använda palatinos som kolhydratkälla. Så beställe lite från Myprotein. Fick även en proteinkaka och kreatin monohydrat (kommer antagligen inte använda kreatinet dock eftersom jag vill köra på mmed det när jag kommer hem till Sverige igen och vill ha en paus innan - gratisprodukt).

Hydro-Iso Whey

Köpte detta när jag kom till Tully för att göra farm work eftersom det tog sån himla tid att få mina leveranser från myprotein.com och bulkpowders.com.au... kom nu även på att jag glömt fota multivitamineraltillskottet jag använt under Australien-resan från Märket NOW. Ska försöka hitta en bild på det någonstans, köpte det dock i en lokal mataffär...

Bulkpowders

Har mestadels köpt mina kosttillskott från bulkpowders.com.au när jag varit i Australien. Maltodextrin, whey proteinpulver, HMB och kreatin monohydrat (kommer antagligen inte använda kreatinet dock eftersom jag vill köra på mmed det när jag kommer hem till Sverige igen och vill ha en paus innan - gratisprodukt).