Massagekurs avklarad!

Jag har precis gått en massagekurs i svensk klassisk massage. Dels för att jag alltid tyckt det verkar intressant, dels för att jag har klienter och andra i min omgivning som sagt att de vill ha och behöver massage, dels för att jag vill jobba med mitt eget företag på heltid och vill kunna ge ett brett utbud av tjänster till mina klienter som har med hälsa att göra. Eftersom det verkligen är roligt att hjälpa andra människor och hålla på med sitt största intresse på heltid.

Det var riktigt roligt att gå utbildningen! Efter vår praktiska tenta där vi skulle massera en timmes helkroppsmassage kom läraren fram till mig och sa: "Det där var ju inga problem... jobba med detta, du kommer hjälpa många". Sen när jag packat ner bänken och vi var på väg ut sa hon när vi pratade på vägen ut: "Du är asgrym... jag skickar alla jag känner i Höganäs till dig". Och jag som var nervös att jag inte förberett mig tillräckligt inför kursen! Skriver inte det för att vara kaxig, utan tyckte det bara var väldigt roligt att höra! Speciellt eftersom jag tyckte det var riktigt roligt.

Nedan ser ni en bild från min första helkroppsmassage efter kursen på min lillebror. Var bara tvungen att ta en bild med alla handdukar på, för han såg så inkapslad ut. Kanske inte ser så proffsigt ut med de olika färgerna, men ibland får man ta vad man har... han tyckte det var riktigt skönt...
 
 


Kommentera inlägget här: