Blogginfall

Har inte blivit så mycket bloggande den senaste tiden, egentligen inte på det senaste året. Men fick ett litet infall nu för att skriva av mig lite. Jobbade som sagt väldigt mycket förra hösten vintern, vilket gjorde att tid inte fanns. Har lämnat det systemet att träna 2 dagar vila 1 och har nu istället 4 fasta dagar på tisdag, onsdag, lördag, söndag för att få bättre struktur på saker och ting. Tränar heller inte lika hårt just nu för att få mer vila med jobb och allt.

Började med benpressar i benpressmaskinen igen nu för ett tag sedan efter egentligen några år av uppehåll på den maskinen då jag fokuserat mer på att köra mycket knäböj, mestadels för att kunna komma så djupt som möjligt för att få mycket stimulans. Nu kan jag kommma nästan ass to the grass och även ass to the grass om jag böjer ländryggen lite, men är nära nu. Var nog bara trött på den benpressmaskinen ett tag också. Började med 6 relativt lätta reps på 200 kg, men har väldigt låg fotposition för jag vill just på den tunga dagen skapa mycket spänning på framsida lår, vilket dock inte gör att jag går lika långt ner som förr då jag brukade ha fötterna längre upp.Men när jag körde förr var jag uppe en bit över 2000 kg, kommer inte ihåg exakt hur mycket, så det känns bra att det ändå sitter kvar en del. Kör även low stance när jag kör 10-reppare på typ 150 kg, men det känns som där är mycket mer att ta av om jag bara vill ta ut mig mer. Annars har jag kommit upp rätt bra på hackliften med över 100 kg med low stance och att gå väldigt djupt med rest-pause set, så det känns bra - är bara rädd att knäna ska ta stryk p.g.a. vikten och fotpositionen, så därför jag bytt över lite till benpress. Men är väldigt trött på tunga knäböj, men har kört en del low bar knäböj den senaste tiden för att stimulera rumpan lite mer. Känns som sedan jag började träna rumpan mer i somras som den har växt lite, men den är ju fortfarande efter.
 
Nu har jag fått skriva av mig lite, blev mest tankar om benträning, men känns bra att bara rabbla ur sig lite. Får se när nästa inlägg kommer!
Kommentera inlägget här: