Lite bloggande

Som har märkts det senaste året så har jag inte hunnit blogga så mycket. Har jobbat i princip fulltid på posten + att jag har haft klienter genom mitt eget företag som jag startat där jag hyr in mig på Friskis&Svettis Höganäs. Så det har inte funnits mycket energi eller tid till att sitta och blogga när man har viktigare saker att göra.

Kan även avslöja att jag kommer att utbilda mig till massör under hösten/vintern då jag vill komplettera detta till personlig träning, då jag har folk som efterfrågar massage. Det är en kurs som vi fick möjlighet att läsa när jag pluggade i Halmstad, men jag valde att inte göra det då eftersom jag tyckte att vi redan hade tillräckligt med plugg och ville fokusera på det. Jag vill leva på mitt eget företag och erbjuda mina klienter ett så brett utbud av tjänster som möjligt.
 
Att kunna leva helt på mitt eget företag kommer även att göra att jag uppfyller en av mina största drömmar, att kunna styra min tid själv tid över till annat, så att jag t.ex. kan läsa mer om kost och träning och utbilda mig själv. Detta längtade jag till att göra efter förra sommaren, att läsa precis vad jag ville utan att ha massor av tentor, inlämningar etc., när jag hade haft lov efter att jag tog examen, men eftersom jag jobbat så mycket har jag knappt hunnit läsa något det senaste året, vilket är tråkigt när man har en passion!

Men skam den som ger sig, jag ger aldrig upp om jag har ett mål!

Intensitet och volym

Har den senaste tiden funderat på att gå ifrån att ha tyngre dagar med längre vila och och lättare dagar med kortare vila. Har tänkt köra mycket compund sets för många övningar, även på tunga dagar, för att på så sätt få upp volymen och få med fler av olika vinklar. Det kommer taxa nervsystemet rejält, iallafall på tyngre dagar, men är väldigt sugen på att göra det framöver.

Vitamin D

Har börjat använda Vitamin D nu ett tag. Nu på sommaren använder jag det bara på dagar då det inte är så mycket sol, men kommer fortsätta använda det dagligen under höst och vinter. Brukar känna en ökning av testot och posivit uppskjut av humlret på sommaren och det känns även så markant denna sommar. Nu ska det hållas på topp framöver!