Mycket händer

Det är mycket som händer i livet just nu. Varje sekund är uppbokad så har knappt hunnit blogga. Har köpt in ett nytt kosttillskott som jag ska blogga lite om när jag får tid och har även lite andra intressanta tankar om andra kosttillskott jag är intresserad av att testa, men just allt går så snabbt just nu att varje detalj varje dag är planerad in i minsta detalj så jag ska hinna allt. Idag hade jag med mig 6 veckor med olika ombyten för att hinna allt jag skulle hinna med!!!

Omega FX

Fick denna burken gratis vid en beställning i somras. Jag har ju varit fattig student ett tag, så genom den kunde jag lägga lite mindre pengar på linfröolja eller annat. Satsar i fortsättningen linfröolja eftersom jag kan få det gratis av mina föräldrar nu när jag bor hemma, men kommer använda omega-3 kapslar under nästa diet. Om jag inte har helt fel för mig ska finnas muskelsparande funktioner om man får rätt proportioner av fettsyrorna genom att det stimulerar en signalväg som förkortas STAT (?). Men jag kan inte så mycket om det i dagsläget så får läsa mer om det innan nästa diet.

Kroppsvikt: 84,1 kg

Förra veckan så hände väldigt mycket grejer. En av dagarna så tränade jag två träningspass och var helt fullbokad på olika saker så som jobb, klient, möten. Jag vägde mig på morgonen och vägde 84,1 kg. Sedan tränade jag och åt under dagen och jag åt rejält. Enligt mitt upplägg så hade jag inplanerat att äta runt 4700-4800 kcal, mestadels kolhydrater och protein. Jag han/orkade inte äta upp allt, så jag räknar med att jag iallafall slutade på över 4500 kcal. Varav 400 gram var maltodextrin som har ett GI på 130 om jag inte har fel, medan strösocker ligger runt 90 i GI! Så det blev mycket snabba kolhydrater den dagen. När jag vägde mig dagen efter så vägde jag 84,1 kg, dvs. samma som dagen innan, så jag gick inte upp ett enda kg. Min kropp börjar komma dit jag vill. Man behöver inte endast använda off-season till att bygga sig stor, finns många andra saker man kan jobba på, så som t.ex. optimerad ämnesomsättning!