Lite bloggande

Är väldigt lite bloggande just nu. Jobbar kl. 7.00-15.30, sen har jag oftast klient kl. 16.30-18.00 och sen tränar jag efter det, så är oftast inte hemma förän 20.00-20.30 å då ska jag hinna äta, göra mat inför nästa dag och duscha, så det finns itne så mycket tid även om jag har så mycket kul att blogga om. Jaja, det kommer med tiden, livet måste få komma först ibland :)

Hica Advanced

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag haft lite otur vad gäller beställningen av Hica. Ville beställa ett annat märke egentligen för då Hica Advanced innehåller en hel del kalcium, vilket jag redan får i mig mycket av. Men det fick bli Hica Advanced tills Hixa Max finns i lager igen om ca 1 månad. Nu är det dags att ta till vara på de excentriska faserna när man springer neråt i trapporna på posten och bevara muskelmassan när jag rör mig så mycket samtidigt som jag försöker leangaina.

Biolecitin

Har ju den senaste tiden skrivit om fosfatidinsyra. De produkterna som finns, t.ex. Micro-PA, är skitdyra. Då fick jag tips från Bodycomp Coaching Halmstad att detta var mycket bättre och billigare, så då valde jag det alternativet istället. Har som sagt många bollar i luften just nu, så ville mest lägga in denna nu så den kommer i rätt ordning i kategorin "Kostsillskott - använda". Köpte den här. Over and out.