Äggprotein

Jag jobbar ju på Splendor plant, vilket innebär att jag rör mig mycket och därmed kan äta mycket mer. Man har väldigt kort tid på sig att äta, så därför kör jag många drinkar för att kunna få i mig mycket kalorier väldigt snabbt och för att vara tidseffektiv genom att inte använda mycket mat som behöver tillagas/förberedas mycket. Anledningen till att jag köpte detta proteinet var att dra ner lite på kalciumet (vassle/kasein) och inte göra intaget för enformigt på den fronten.

Dagsformen: ca 86 kg

 
Tog denna bilden för någon vecka sedan efter att jag kört 16 explosiva 15 reps bröstpressar i olika vinklar med hantlar. Tror morgonvikten låg runt 86 kg och det var nästsista veckan på kreatinperioden. Trots att bröstmuskulaturen är uppumpad (och även triceps) så är axlar och armar långt mycket större och trapsen är under all kritik. Ska köta bröst och traps nu under hösten för att se vad som händer. Men nu under sommaren kommer latjolajbanträningen fortsätta. Blir mer strikt till hösten! Chasing that symmetry!

Mycket jobb

Jobbar på Splendor just nu. Går upp kl 6, jobbarkl 7-16 och sen hem och tränar hårt måndag-fredag, så är helt slut om kvällarna. Sen är det ju även sommar, så orkar/vill inte lägga ner någon tid på att sitta vid datorn och blogga i det fina vädret, utan vill ha mer tid till annat, så bloggandet blir lite som det blir nu under sommaren.