Phil Heath vann Mr. Olympia 2012

 
 

Har precsi kollat klart på Mr. Olympia 2012 och Phil Heath vann helt rättvist, även mo Kai gav honom en bra match. Tyckte det var väldigt intressant med Shawn Roden, han kom på plats nr 11 förra året och knep tredjeplatsen detta åter. Där ser man att vem som helst kan knipa förstaplatsen eller i detta fallet tredjeplatsen. Han hade riktigt snygg fysik och även Obeyeke hade en väldigt smickrande och jämn fysik tyckte jag, båda vilka jag tyckte såg rätt långa ut. Annars tycker jag Kai behöver bygga lite mer traps, bredden på ryggen och benen har han redan, så även bröstet tycker jag. Dock har Phil en annan typ av armar vilka gör de mer fylliga, medan Kai har mer peak på biceps känns det som. Men ska bli spännande att se nästa år när Jay är tillbaka.

Mr. Olympia 2012

 
Tyvärr har något hänt med min dator vilket gjort att jag inte kan logga in på den. Så har inte kunnat blogga så mycket. Men inatt är det Mr. Olympia 2012, så jag måste ju länka till den. Den direktsänds kl 4 inatt, men man ska tydligen kunna se den på repris på morgonen på samma länk och även på eftermiddagen. Tror att då visas alla grenar, som fitness, bodybuilding med mera, men då kan man ju spola hur man vill, vilket är bra. 
http://streaming.bodybuilding.com/2012-olympia-webcast/

 
Här kommer även en länk från "prejudging" nu innan det börjar. Känns som att Phil har en mer komplett fysik med mer symmetri och massa, men jag hoppas ändå lite på Kai:
 

Formen nu

 
Fick en förfrågan förra veckan att lägga ut några bilder på formen, så jag tog några bilder. Fotade precis när jag vaknat, så hade morgonfrilla och möjligtvis lite skägg, men det får ni hålla tillgodo med. Tycker bröstmusklerna börjar ta fart nu om man jämför med innan och hoppas att de blir mer definierade vid en deff och kommer ut mer och inte är så platta som jag tyckt att de va innan. Spänner jag magen och känner under fettet så känns det som att de två sista rutorna längst ner på magen börjar komma fram, vilket är väldigt positivt då jag sagt innan att jag vill få fram dem. Har kört endast crunchliknande övningar den senaste tiden och skiter i om iliopsoas blir tränad. Tränar heller inte sidomagmusklerna eller bålen specifikt som innan, då jag tyckte att det bara tog massa onödig tid som jag kunde lag på andra muskelpartier. De får ändå sin träning i olika moment i träningen. Tycker att kroppen börjar bli mer symmetrisk nu när det känns som brösten byggs upp, så vi får se hur det ser ut i sommar. Har aldrig tränat bröst 2 gånger i veckan tidigare och jag har bara gjort det i typ 1-2 månader, så har möjligtvis 4-5 månader på mig fram till deffen nästa sommar att bygga på beroende på när jag ska börja.