Trött i handlederna - uteblivet Cladrin

 
 

Har den senaste tiden märkt att jag blir väldigt trött i mina handleder när jag tränar och nu så har jag kanske kommit på vad felet är. Jag trodde att det var för att jag använder händerna så mycket i jobb, och det kan ju fortfarande vara anledningen, men jag har inte jobbat sedan i fredags, så det känns som att det borde vara något annat. Så kom jag på att i början av sommaren så bytte jag ju gainer från Gainer Explosion till Strength.Gainer Explosion innehåller ju celadrin, vilket ska vara stärkande för lederna, kan det vara det som är problemet, att jag slutat med celadrin? Eller kan det vara så att eftersom jag endast tränar högreppträning nu, vilket jag inte gjorde förr, så är mina handleder inte vara vid den höga volymen som högrepträning ger? Dock så ska nog celadrin vara bra för just lederna/brosket där, jag blir ju mer trött i själva musklerna när jag ska hålla vikterna, alltså greppet. Kan ju vara senorna som blir stärkta av celadrin också, kommer inte riktigt ihåg, får undersöka saken...

Kroppsvikt 89,9 kg


Vägde mig idag efter en frukost på 4 ägg (varav två gulor) och morgonvikten hamnade på 89,9 kg med strumpor och kalsonger på. Känns ändå rätt bra, ska nog försöka att inte överäta i fortsättningen, för jag tror att jag äter tillräckligt ändå, så att lägga på sig mer fett skulle bara vara onödigt. Är väldigt sugen på en deff nästa sommar, vill testa periodisk fasta/lean gains, för det verkar väldigt bra och jag tror det skulle passa mig perfekt då jag har en tendens att överäta annars och gå upp jättemycket i vikt på vintern, så att bulka med strikta riktlinjer skulle nog vara perfekt för mig, efter deffen då givetvis. Men periodisk fasta ska användas för att kunna lägga på sig muskler och deffa samtidigt, vilket är perfekt! Men som agt, eftersom jag gått upp så mycket i vikt, så är jag rätt säker på att jag äter tillräckligt för att återhämta kroppen, så ska nog försöka hålla det matintag jag har nu och inte äta mer. Men man vet aldrig hur det blir ;)

Formen nu

 
Tog lite bilder för någon dag sen, men tyckte inte det blev några bra bilder då jag inte är i någon speciellt bra form. Tycker formen ser väldigt mycket sämre ut på bild än vad jag tycker egentligen, så det visar ju bara att man får kämpa ännu mer! Man kan aldrig bli nöjd. Är sugen på att köra en deff nästa år. Tyvärr blev det inte bra med ljuset på bilden. Vad jag kan se så tycker jag att vänster axel har börjat runda till sig, så även höger men ser man inte så bra p.g.a. ljuset.