Sänking av vikter


Det är riktigt skönt att vara tillbaka efter ett uppehåll, har massor med energi att göra av med. Nu har jag ladda med kreatin i fyra dagar och jag känner att trycket i musklerna har ökat rejält. Imorgon är sista laddningsdagen, sen är det bara att köra på. Körde bröst idag på plan bänk. Det är läskigt hur mycket jag har sänkt mig sen förra vintern. Då var jag uppe på 4 reps med 41 kg, nu klarade jag typ 6 reps med 31 kg per hand. Tycker dock inte att jag minskat så mycket i muskelvolym. Men nu när jag börjar äta mer så ökar ju trycket i musklerna, så de ser större ut, så det kan ju vara en synvilla. Är sjukt trött efter dagens pass. Och det har bara gått 2 timmar sen passet. Vågar inte tänka på hur mycket träningsvärk jag kommer att ha de kommande dagarna. Helt slut i musklerna! Nu när jag tar kreatin så börjar jag äta mer i och med att kreatin gör så att jag kan träna hårdare=bryter ner musklerna mer=behöver mer näring.

Alkoholkväll


I fredags var det utgång ochd det blev dricka denna gång. Såg fram emot det eftersom det avr längesen jag drack, men blev inte så lång utgång. Åkte hem vid 12-tiden och det blev bara två pubar oh inget dansställe. Tycker inte det är lika kul att dricka nu som det var förr och det är inte lika gott som förr heller. Tycker nästan allt känns starkt nu för tiden. Sen så fick jag ingen större kick av alkoholen denna gången. Blev tp en liten kick i början sen blev jag bara trött när vi kom ut. Alkohol är överskattat ibland. Nu ska jag snart åka iväg och köra första passet på kreatin, har laddat i två dagar än sålänge, så det ska bli nice.

Bloggen hackar datorer


Jag har hört från flera håll att när man besöker min blogg så hackar datorn. INTE bra! Jag tror att det är för att jag bloggar på blogg.se, har hört att bloggar på denna sidan kan sega ner datorer. Kan dock inte hjälpa detta, utan jag får se om jag kan byta till en annan bloggsida. Fick ett tips fårn min flickvän precis att om man använder google chrome så hackar det inte, men att det hackar på internet explorer.

Jag har nu gjort en beställning på något som jag trodde att jag ALDRIG skulle få för mig att köpa. Har beställt AAKG, ett ämne som vidgar blodkärlen. Förr tyckte jag alltid att detta lät farligt för kroppen, men nu när jag dels har läst om det och fått reda på att till och med aloe vera har börjat sälja det så har jag ändrat uppfattning. Tack för kommentaren mårten, lär mig något varje gång du kommenterar! :)