Resultat: "Ingen dopingförseelse påvisad"

Fick svaret från dopingtestet idag, var väldigt snabbt tyckte jag, trodde det skulle ta någon/några veckor till. Men jag klarade mig, vilken tur, haha ;). Nä, men det var ju bra, då vet jag att de kosttillskotten jag använder inte innehåller något skit. Man ser att det står "Resultat: Ingen dopingförseelse påvisad" = ingen doping. Hade blivit asförbannad på dem (gymgrossisten, bodystore och gymvaruhuset) som jag har köpt kosttillskott av om det skulle innehålla något skit så att jag blev dopad! Hade fan stämt dem lr något... men det var jag ju inte. Så då kan man väl vara ganska säker på att de kosttillskott jag använder inte innehåller anabola steroider. De kosttillskott jag använder nu är:

-Sojaprotein/vegetabiliskt protein från bodystore.com
- Isolate FX från gymvaruhuset
- Only One Regular från gymgrossisten

Slutade två veckor innan dopingtestet med:
- Gainer Pro från gymgrossisten
- ALA FX från gymvaruhuset
men jag antar att de är rena också, de antydde det i alla fall när jag gjorde testet. Så vi får se om jag börjar med ALA FX igen eller inte. Man måste äta mycket kolhydrater då, har med insulinet att göra, men jag drar ju ner på kolhydrater just nu, så struntar antagligen i det.... får se...

Alla kosttilsskott jag har använt/använder finns i bloggen under kategorin "använda kosttillskott".

Triceps


Jag kom på att jag glömde skriva upp hur mycket jag "tar" i triceps. Jag ha rmitt gamla schema jag hade inann viktnedgång, men kommer inte riktigt alla övningarna, men ändå. Det är egentligen bara denna första övningen jag vill hålla koll på och jämföra med till sommaren:

Smalt grepp, liggande på bänk: 17,5*2, 4-6 reps. Lite hjälp om jag inte har fel.

Smalare


Gött! Har fått höra lite från familj och andra att jag har blivit lite smalare. För några dagar sen så sa min syster: "Faan va smal du har blivit!" och min flickväns mamma tyckte att jag hade blivit smalare i ansiktet. Det låter väldigt positivt. Men jag tror min lillasyster överdrev lite, sen kan det ha varit lite missvisande, för jag hade precis gått en lång runda och inte ätit någon frukost, så då brukar man se som smalast ut... men ändå. Har nog inte blivit jättemycket smalare vad gäller fettmassa, men magsäcken har krympt i alla fall, det är en sak som är säker. Den enda som inte är nöjd, än så länge, är min flickvän. Vi beställde en resa till Cypern idag, den 20:e, tror ju inte att jag kommer i någon vidare sommarform tills dess, men det går ju frammåt - sakta men säkert. Ska dra ner lite till på maten nästa vecka. Jag vägde mig på hennes våg idag, eftersom jag inte var på friskis och kunde väga mig. Det är svårt att se skillnaden när det är en sån mätare och inte siffror som visar, blir inte så exakt,då, men enligt den vågen hade jag inte gått ner något nämnvärt sen förra veckan, men det känns som det eftersom jag har motionerat mer denna veckan. Jag hoppade gymträningen denna veckan som jag skrev tidigare att jag kanske skulle göra - är riktigt peppad för gym nu, så man kan pumpa lite. Väger mig imorgon för att få en liten check på vikten. Har inte kunnat logga in på mitt inlogg på några dagar, funkade igår igen, men nu är jag tillbaka.