Vilopuls


Vilopuls: 80 slag/minut.

Jag tog vilopulsen igår när jag skulle lägga mig. Fick 80 slag/minut när jag räknade en hel minut. Tror inte det spelar någon roll eftersom vilopulsen inte förändras under en minut, som t.ex. maxpulsen gör då den går ner. 80 slag är ganska mycket, tror jag, har för mig att man ska ha typ 60-70 eller nått sånt. Så jag ska försöka sänka den!
Kategori:

Sommar 2010 (Poolhäng)
Bara för att jämföra med bilderna jag lade in tidigare i kategorin "Kroppsjämförelser", så ser man skillnaden "ganska" tydligt. Detta va i somras när vi chillade vid poolen och min bror ville ta spexbilder på skoj, fast han vill inte va med på bloggen så han fick klippas bort. Kollade även på bilder från i somras och det är skitstor skillnad. Kanske lägger in några, som jag inte har lagt in tidigare, bara för att jämföra en gång till och se till så att bilderna sparas, fall i fall datorn skulle gå sönder eller nått. et skulle vara svfårt att jämföra till sommaren igen då.

Denna bilden är jag även taggad i på facebook, där jag har länkat till bloggen.

Nytt vitamintillskott (TNT)


Mitt nygamla vitamintillskott. Det innehåller lika många ämnen som det gamla (33 st), men detta har mer variation i vitaminerna jämfört med det Mivi Total som har mycket B-vitaminer, men inte lika mycket andra vitaminer.